Om os​

TrapMe er en dansk virksomhed, en del af CB Svendsen a/s, som udvikler og producerer elektronikløsninger.

TrapMe udvikler og distribuerer IoT løsninger til skadedyrsbekæmpelsesindustrien.

Vi tror på

At vi ved udvikling af innovative og intelligente værktøjer kan hjælpe skadedyrsbekæmpervirksomheder til at gøre en forskel.

Vi har knowhow og evnerne til at gøre, hvad vi tror på og viljen til at få tingene til at ske.

Fakta

CB Svendsen blev grundlagt af Carsten B. Svendsen i 1969 som en elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed. I dag er virksomheden ejet af Carstens sønner, Jakob B. Svendsen (administrerende direktør) og Martin B. Svendsen (Teknisk Direktør).

CB Svendsen har 45 ansatte, hvoraf størstedelen arbejder i hovedafdelingen Kirke Værløsevej 22-24 i Værløse. I Tranbjerg har de et softwareudviklingskontor og fra kontoret i Esbjerg drives salg og marketing af TrapMe. Igennem årene har CB Svendsen hjulpet sine kunder fra ide til udvikling, test, certificering og frem til produktion af et færdigt produkt. Alt fra smart udstyr man bruger i hjemmet eller i bilen, til komplicerede løsninger til industri og forsvaret, i Danmark og i resten af verden.

Begyndelsen - TrapMe

​CB Svendsen, der blev grundlagt i 1969 af vores far Carsten B. Svendsen, har altid været en virksomhed med fokus på ny teknologi.

Vi har altid været drevet af nysgerrigheden ved at udvikle noget nyt og til tider noget, som så umuligt ud, men lykkedes. Den glæde ved at se noget blive skabt, selve processen fra den spæde ide til et færdigt produkt, har altid været en stærk drivkraft for os.

​Da min bror og jeg første gang mødtes med personerne bag TrapMe i slutningen af 2015, var det et projekt med en god ide og et godt patent, men teknologien trængte til hjælp.

Det, der gjorde os interesserede, var det enorme engagement, de kom med, den smittende tro på, at de var ved at skabe noget, der kunne gøre en forskel.

En gren af CB Svendsen er udvikling og produktion af IoT teknologi (Internet of Thing) til fjernbetjening af produkter og maskiner eller fjernaflæsning af f.eks fjernvarmemålere.
Det var lige den teknologi og vores knowhow, de manglede for at færdigudvikle rottefælden og en webportal til at styre og monitere.
Vi blev grebet af den positive energi, den gejst de kom med, og da der blev en mulighed for at købe patentet og projektet, var der ingen tvivl. Det var som skabt til vores virksomhed.

​Videreudviklingen

For at videreudvikle ideen fik vi feedback og hjælp fra flere af de dygtigste rådgivere og teknikere i skadedyrsbranchen. Dygtige og engagerede mennesker, der kunne fortælle os, hvilke vilkår fælderne skulle virke under, lovgivning, arbejdsmetoder osv.

Vi lærte hurtigt, at de standardfælder, der blev brugt, ikke var optimale, og derfor udviklede vi sideløbende med udvikling af elektronikken og IoT-løsningen, en fælde, der uden elektronik, blev helt unik i sig selv.

Jeg vil vove den påstand at selv uden elektronik, findes der ikke en bedre fælde end vores.

En vigtig del af en IoT-løsning er selve webportalen, hvor man visualiserer, styrer og kontrollerer sine fælder. Her brugte vi igen folk fra skadedyrsbranchen til at hjælpe med at udvikle en webportal, der nemt og præcist giver dem det, de har brug for.

​​

Fremtiden

Da TrapMe løsningen kom på markedet i Danmark i august 2017, viste det sig omgående, at ideen var blevet til virkelighed, og at den er et unikt værktøj for skadedyrsbekæmperen.

Derfor ansatte vi Kim Lauridsen Hansen til at drive TrapMe-delen af vores virksomhed. Kim kom fra en stilling som direktør i Danmark for en af Europas største leverandører til skadedyrsbranchen. Målet er nu at etablere et forhandlernetværk. I første omgang i Europa, derefter USA og Australien.

I august 2017 leverede vi de første fælder til det danske marked, til skadedyrsbekæmpere, facility management og kommuner, der selv driver rottebekæmpelse. Fælles for dem alle er, at de er autoriserede rottebekæmpere. Samarbejdet med skadedyrsbekæmperne har siden idefasen været helt unik, og det har været meget givende at kunne levere dem TrapMe-løsningen, som de selv har været med til at forme. Men samarbejdet stopper ikke her, hverken på ideer til nye muligheder eller brug af fælderne i hverdagen. De data, som fælden reporterer til portalen, gør skadedyrsbekæmperen i stand til at kontrollere et stort antal af fælder, men også at lave analyser af de indsamlede data. Nogen vil måske kalde det Big Data (store datamængder, som kan bruges til analyse), men vi kalder det bare for et super godt værktøj.

lillesort Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

C.B. Svendsen A/S | ​CVR: 82508414 | Kirke Værløsevej 22, 3500 Værløse | Google M​aps | E-mail: contact@trapme.dk | Telefon: +45 29644492

Persondatapolitik | Serviceformular