Om os​

TrapMe er en dansk virksomhed, der ved hjælp af portaler, produkter, vidensdeling og uddannelse, hjælper skadedyrsbekæmpere med at digitalisere deres arbejde.​

Begyndelsen - TrapMe

I 2015 begyndte firmaet CB Svendsen på udviklingen af vores første produkt, en rottefælde og en portal til at administrere dem på. TrapMe var et brand i virksomheden, men den 1/7 2020 blev TrapMe ApS en selvstændig virksomhed.

​Jakob B. Svendsen, CEO - CB Svendsen

Vi har altid været drevet af nysgerrigheden ved at udvikle noget nyt og til tider noget, som så umuligt ud, men lykkedes. Den glæde ved at se noget blive skabt, selve processen fra den spæde ide til et færdigt produkt, har altid været en stærk drivkraft for os. Da min bror og jeg første gang mødtes med personerne bag TrapMe i slutningen af 2015, var det et projekt med en god ide og et godt patent, men teknologien trængte til hjælp. Det, der gjorde os interesserede, var det enorme engagement, de kom med, den smittende tro på, at de var ved at skabe noget, der kunne gøre en forskel.

Martin B. Svendsen, CTO – CB Svendsen

En gren af CB Svendsen er udvikling og produktion af IoT teknologi (Internet of Thing) til fjernbetjening af produkter og maskiner eller fjernaflæsning af f.eks fjernvarmemålere.

Det var lige den teknologi og vores knowhow, de manglede for at færdigudvikle rottefælden og en webportal til at styre og monitere. Vi blev grebet af den positive energi, den gejst de kom med, og da der blev en mulighed for at købe patentet og projektet, var der ingen tvivl. Det var som skabt til vores virksomhed.

For at videreudvikle ideen fik vi feedback og hjælp fra flere af de dygtigste rådgivere og teknikere i skadedyrsbranchen. Dygtige og engagerede mennesker, der kunne fortælle os, hvilke vilkår fælderne skulle virke under, lovgivning, arbejdsmetoder osv. Vi lærte hurtigt, at de standardfælder, der blev brugt, ikke var optimale, og derfor udviklede vi sideløbende med udvikling af elektronikken og IoT-løsningen, en fælde, der uden elektronik, blev helt unik i sig selv. Jeg vil vove den påstand at selv uden elektronik, findes der ikke en bedre fælde end vores.

En vigtig del af en IoT-løsning er selve webportalen, hvor man visualiserer, styrer og kontrollerer sine fælder. Her brugte vi igen folk fra skadedyrsbranchen til at hjælpe med at udvikle en webportal, der nemt og præcist giver dem det, de har brug for.

Fremtiden

Da TrapMe løsningen kom på markedet i Danmark i august 2017, viste det sig omgående, at ideen var blevet til virkelighed, og at den er et unikt værktøj for skadedyrsbekæmperen.

I august 2017 leverede vi de første fælder til det danske marked, til skadedyrsbekæmpere, facility management og kommuner, der selv driver rottebekæmpelse. Fælles for dem alle er, at de er autoriserede rottebekæmpere. Samarbejdet med skadedyrsbekæmperne har siden idefasen været helt unik, og det har været meget givende at kunne levere dem TrapMe-løsningen, som de selv har været med til at forme. Men samarbejdet stopper ikke her, hverken på ideer til nye muligheder eller brug af fælderne i hverdagen. De data, som fælden reporterer 

til portalen, gør skadedyrsbekæmperen i stand til at kontrollere et stort antal af fælder, men også at lave analyser af de indsamlede data. Nogen vil måske kalde det Big Data (store datamængder, som kan bruges til analyse), men vi kalder det bare for et super godt værktøj

​Kim Lauridsen Hansen blev ansat den 1/1 2018 til TrapMe-delen af CB Svendsen. Kim kom fra en stilling som direktør i Danmark for en af Europas største leverandører til skadedyrsbranchen. Målet blev nu at etablere et forhandlernetværk. I første omgang i Europa, derefter USA og Australien.

Kim Lauridsen Hansen, CCO -TrapMe

​I forlængelse af dette forstærkede vi i starten af 2020 med Stig B. Lyngise, der tiltrådte som CEO. Stig kom fra en stilling som COO i en større international SaaS virksomhed (software as a service)

​Stig B. Lyngsie, CEO TrapMe

​Vores mission

Trapme er en 'Software as a Service' udviklingsvirksomhed med et klart mål:

At hjælpe industrien med skadedyrsbekæmpelse ved at digitalisere deres måde at arbejde på!

Det gør vi ved at identificere områder, hvor operationer kan overgå fra manuel til automatiseret arbejde, og hvor værktøjer der bruges i marken kan forbedres. Når vi udvikler er det altid baseret på input fra vores kunder og eksperter i skadedyrsbekæmpelse. Vi bringer vores løsninger til markedet ved at være en stærk partner med dedikerede og speciel udvalgte distributører. Som en softwarevirksomhed anerkender vi, at kundeservice og succes er vigtige, og en del af vores mission er at sikre, at vores produkter er nemme at betjene, robuste og har et brugervenligt it-interface.

​.

​​

Vores vision

Vores vision er at blive den førende globale leverandør af IoT-løsninger inden for industrien af skadedyrsbekæmpelse!

Vi vil opbygge en kundecentrisk organisation, hvor kvalitet, brugervenlighed, enkelhed og kundesucces er i fokus, og hvor vi har tillid til vores kunder og partnere vil være innovative og levere morgendagens værktøjer til skadedyrsbekæmpelse.

Vores værdier

Som kundecentrisk softwarevirksomhed skal vi sikre, at vores fokus altid er skarpt rettet mod, at vores kunder har succes med vores produkter, og at deres behov er opfyldt, når de bruger vores produkter.

Eksterne værdier:

Kvalitet, pålidelighed og service

Interne værdier:

Integritet, respekt, passion og ansvarlighed.

lillesort Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TrapMe ApS | ​CVR: 41344091
​Hovedkontor: Kongensgade 58A, 1., 6700 Esbjerg | Lager & produktion: Kirke Værløsevej 22, 3500 Værløse | Sjælland: Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup

E-mail: contact@trapme.dk | Telefon: +45 29644492​

Persondatapolitik | Serviceformular