Fælden​

​TrapMe har 24/7-overvågning og arbejder med et patenteret målesystem, der indikerer, om der er fangst eller ej. TrapMe er bygget til professionelle, og systemet sparer brugeren for unødig kørsel. TrapMe hjælper samtidig med at optimere planlægningen og arbejdsflowet. Det giver en hurtigere responstid over for kunderne.

TrapMe er den første klapfælde, der med 100 % sikkerhed registrerer online, om der er fangst eller ej og sender signal til TrapMe-Portalen:

  1. Når fælden er åben og aktiveret

  2. Når der er fangst

  3. Når fælden er lukket ved falsk alarm

​​

Se specifikationer her.

​​​

Opsætning: TrapMe er nem at sætte op og kræver ikke noget værktøj. Der er ingen tænd/sluk-knap, i stedet aktiveres fælden ved, at man åbner den.

Online portal: Med TrapMe følger en nem og overskuelig online portal, der kan benyttes fra PC/Mac, tablet eller smartphone. Portalen giver brugeren fuld kontrol, uanset om der er tale om en eller flere tusind fælder. Det sker ved hjælp af grafik, rapportmodulet og alarmbeskeder.

Batteri: TrapMe er batteridrevet og har under normale forhold 3 års batterilevetid. Batterierne kan udskiftes.

Vejr og vind: TrapMe er bygget både til inden- og udendørs brug. Den er optimeret til de hårde forhold, en rotte og musefælde arbejder i, for eksempel hård regn, sne og sol. Den kan klare temperaturer fra -20 °C til +50 °C, så vejret kan bare komme an. Fælden er desuden støv- og vandtæt (IP67).

Giftfri: Fælderne fra TrapMe er giftfrie. Det betyder, at de er miljøvenlige og slår rotterne ihjel på den mest humane måde.

Placering: TrapMe kan placeres alle steder, hvor der er 2G netværk. Det gælder på tværs af grænserne i alle de lande, der er med i vores IoT Connectivity Plan.

Roaming/mobildækning: TrapMe´s IoT roamingløsning sikrer altid en optimal dækning. TrapMe roamer efter det bedste signal i alle de lande, der er med i vores IoT Connectivity Plan. Vi bruger simWISE, der betyder, at SIM-kortet er elektronisk og indbygget i fælden.

lillesort Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TrapMe ApS | ​CVR: 41344091
​Hovedkontor: Kongensgade 58A, 1., 6700 Esbjerg | Lager & produktion: Kirke Værløsevej 22, 3500 Værløse | Sjælland: Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup

E-mail: contact@trapme.dk | Telefon: +45 29644492​

Persondatapolitik | Serviceformular